Termeni și condiții

PREZENTARE GENERALĂ

Salut și bine ai venit! Acest site este administrat de MILK AND COFFEE SRL. Pe tot teritoriul site-ului, termenii "noi" și "nostru" se referă la MILK AND COFFEE SRL. MILK AND COFFEE SRL oferă acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site utilizatorilor, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și anunțurilor menționate aici.

Vizitând site-ul nostru și/sau cumpărând ceva de la noi, participați la "Serviciul" oferit de noi și sunteți de acord să respectați următorii Termeni și Condiții ("Termeni de Utilizare", "Termeni"), inclusiv acei Termeni și Condiții suplimentare și politici menționate aici și/sau disponibile prin alte linkuri. Acești Termeni de Utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt vizitatori, furnizori, clienți, comercianți și/sau contribuitori de conținut.

Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți Termenii și Condițiile acestui site, atunci vă rugăm sa nu accesați site-ul sau să utilizați serviciile. Dacă acești Termeni de Utilizare sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni. 

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și Condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea actualizărilor și/ sau modificarilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.


SECȚIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

Prin acceptarea acestor Termeni de Utilizare, confirmați că aveți cel puțin vârsta legală în statul sau provincia dvs. de reședință sau că aveți vârsta legală în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul dvs. permițînd persoanelor minore dependente de dvs. să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, în utilizarea Serviciului, să încălcați orice legi din jurisdicția dvs. inclusiv, dar fără a se limita la legile drepturilor de autor.

Nu trebuie să transmiteți viruși sau coduri de natură distructivă.

O încălcare a oricăruia dintre termeni va duce la terminarea imediată a Serviciilor dvs.


SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza Serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Înțelegeți că informațiile dvs. (fără a include informații privind cardul de credit) poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisiuni pe diferite rețele și (b) modificări în conformitate cu cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile privind cardurile de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nici o parte a boilercoffee.com, utilizarea boilercoffee.com sau accesul la boilercoffee.com sau orice persoană de contact de pe site-ul prin care este furnizat boilercoffee.com

Titlurile utilizate în prezentul acord sunt incluse doar pentru a fi utile și nu vor limita sau afecta în alt mod acești termeni.

SECȚIUNEA 3 - ACURATEȚEA, COMPLITUDINEA ȘI ACTUALITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu poate fi invocat sau utilizat ca singura bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai curente. Informațiile de pe acest site sunt cu titlu informativ și interpretarea lor se face pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod specific, nu sunt actuale și sunt furnizate doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem nicio obligație de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICAREA SERVICIULUI ȘI A PREȚURILOR

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe boilercoffee.com (sau orice parte sau conținutul acestuia) fără notificare în niciun moment. 

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a boilercoffee.com


SECȚIUNEA 5 - PROCEDURA DE COMANDĂ 

5.1. Puteți efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Produselor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Adăugarea unui Produs/Serviciu în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii şi acceptării subsecvente a Comenzii de către Societate, nu atrage după sine înregistrarea valabilă a unei comenzi, implicit nici obligaţia corelativă a Societăţii de a presta un Serviciu pentru Client.

5.2. Prin finalizarea Comenzii, consimțiți că toate datele furnizate de acesta, astfel cum sunt indicate în formularul de comanda furnizat, sunt corecte, complete şi adevarate la data plasării Comenzii.

5.3. Prin lansarea Comenzii, consimțiți că MILK AND COFFEE SRL  poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Societate pe coordonatele furnizate de Client, în orice situație în care este necesară contactarea dumneavoastră

5.4. După acceptarea unei Comenzi, MILK AND COFFEE SRL  păstrează dreptul de a anula Comanda respectivă, cu informarea dumneavoastră, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părţi faţă de cealaltă şi fară ca vreo parte să poată pretinde celeilalte părţi daune-interese, în următoarele cazuri:

-acceptarea de către banca emitentă a cardului dvs, a Tranzactiei;

-Invalidarea ulterioară a Tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de Societate datele furnizate de către Client, pe Site, sunt incomplete şi/sau incorecte;

5.5. În măsura în care dvs plasați o Comanda şi efectuează Tranzacţia de plată a preţului acesteia iar, ulterior, MILK AND COFFEE SRL  se află în imposibilitate de acceptare a Comenzii, aceasta din urmă vă va informa cu privire la acest aspect, urmând a dispune returnarea sumei achitate de către dumneavoastră într-un termen de maxim 24 ore, pe coordonatele de plată ale contului bancar din care a fost efectuată plata.

SECȚIUNEA 6 - PRODUSE

Produsele sunt disponibile în locația fizică Boiler Coffee Shop (strada Inginer Nicolae Slăniceanu nr.1) dar și prin intermediul site-ului. Aceste produse au cantități limitate și, dat fiind natura lor, acestea NU pot fi returnate sau schimbate, în confirmitate cu mențiunile din secțiunea RETUR & DREPTUL DE RETRAGERE.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu realizat pe acest site este nulă, când este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă va satisface așteptările sau că orice eroare din cadrul serviciului va fi corectată.

SECȚIUNEA 7 - ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați pe site-ul nostru. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate sub același cont de client, același card de credit și/ sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și/ sau de livrare. În cazul în care efectuăm modificarea sau anularea unei comenzi, este posibil să încercăm să vă informăm contactând adresa de e-mail și/ sau adresa de facturare/ numărul de telefon furnizat la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a interzice comenzile care, în opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, alte magazine sau distribuitori.

Vă angajați să furnizați date la zi, complete și corecte despre cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

7.1 Prețurile Produselor şi Serviciilor sunt cele afişate pe Site la momentul lansării unei Comenzi. Preţurile  afişate în cadrul Site-ului includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.

7.2 Preţul este achitat de Client cu ocazia plasării fiecărei Comenzi, prin intermediul Site-ului, utilizând mijloacele de plată on-line indicate de Site.

7.3 Preţul şi modalitatea de plată sunt specificate în fiecare Comandă, fiind afişate în ultima etapă a lansării Comenzilor. MILK AND COFFEE SRL  va emite către Client o factură pentru Produsele şi Serviciile prestate, dumneavoastră fiind obligat să furnizeze toate informaţiile necesare pentru generarea documentului fiscal.

7.4 MILK AND COFFEE SRL  va transmite factura aferenta Comenzii acceptate exclusiv în format electronic, prin adaugarea facturii în Contul dumneavoastră sau prin poştă electronică, la adresa de e-mail menţionată de dumneavoastră

7.5. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii precum şi pentru corectă executare a Serviciilor (în mod special cu privire la coordonatele de livrare a Produselor), dumneavoastră vă revin obligaţiile de a  actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul personal.

7.6. Dumneavoastră aveți acces la o evidenţă a facturilor emise de MILK AND COFFEE SRL  şi a Comenzilor plasate prin intermediul Contului personal, dacă ați ales generați un Cont.


Pentru mai multe detalii, consultați Politica de Livrare și Plată și Politica de Retur.


SECȚIUNEA 8 - INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți pe care nu le monitorizăm și nici nu avem niciun fel de control sau contribuție. 

Luați la cunostință și sunteți de acord că oferim accesul la astfel de instrumente "ca atare", fără garanții, reprezentări sau condiții de orice natura și fără nicio asigurare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din utilizarea sau folosirea instrumentelor opționale de terță parte.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propriul dvs. risc și discreție și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că sunteți de acord cu termenii și condițiile furnizate de respectivii furnizorii terți.

Putem, de asemenea, să oferim pe viitor servicii și/ sau funcții noi pe site (inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse). Astfel de caracteristici și/ sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și Condiții.


SECȚIUNEA 9 - LEGĂTURI CU TERȚI

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale provenind de la terțe părți.

Link-urile terțe de pe acest site vă pot îndruma către site-uri ale unor terțe părți care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau a acurateței și nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate sau răspundere pentru materiale sau site-urile terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți.

Nu suntem răspunzători pentru niciun prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri ale unor terțe părți. Consultați cu atenție politicile și practicile terțelor părți și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Plângerile sau întrebările referitoare la produsele terțe trebuie direcționate către terțe părți.

SECȚIUNEA 10 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE MESAJE

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite mesaje (de exemplu, participări la un concurs) sau fără o solicitare de la noi trimiteți idei, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale creative, online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (general "comentarii"), sunteți de acord că putem oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în alt mod, în orice mediu, orice comentariu pe care ni-l transmiteți. Nu suntem obligați (1) să păstrăm orice comentariu confidențial; (2) să plătim compensații pentru orice observație; sau (3) să răspundem la orice comentariu.

Putem, dar nu avem obligația, să monitorizăm, edităm sau eliminăm conținutul pe care îl considerăm ca fiind ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimator, pornografic, obscen sau în alt fel neplacut sau care încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și Condiții .

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca nici un drept al vreunei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, marcă comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor conține orice virus de calculator sau alt program malware care ar putea afecta în orice fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site aferent. Nu puteți utiliza o adresa de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți în ceea ce privește originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentariu pe care il faceți și acuratețea acestuia. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nici o răspundere pentru orice comentarii postat de dumneavoastră sau de orice terță parte.


SECȚIUNEA 11 - INFORMAȚII PERSONALE

Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementata de Politica de Confidențialitate și Politica privind cookie-urile, afișate pe acest site. 


SECȚIUNEA 12 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se referă la descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, taxele de expediere a produselor, timpul de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site aferent este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda) .

Nu ne angajăm să actualizăm, să modificăm sau sa clarificăm informațiile din Serviciu sau de pe orice site asociat, inclusiv, fără limitare, informații referitoare la prețuri, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu trebuie specificată nicio dată actualizată sau aplicată în cadrul Serviciului sau pe orice site asociat, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site aferent au fost modificate sau actualizate.


SECȚIUNEA 13 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termeni și Condiții, este interzis să utilizați site-ul sau conținutul acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altor persoane să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale, internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, rănirea, defăimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau handicap; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de malware intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea boilercoffee.com sau a oricărui site, a altor site-uri sau a Internetului; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) spam; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale boilercoffee.com sau a oricărui site asociat, alte site-uri sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta accesul dvs. la boilercoffee.com sau a oricărui site aferent pentru încălcarea oricărei utilizari interzise.


SECȚIUNEA 14 - DECLINAREA GARANȚIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

Nu garantăm că folosirea boilercoffee.com nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele obținute prin utilizareaboilercoffee.com  vor fi corecte sau fiabile.

Sunteți de acord că oricând putem elimina boilercoffee.com  pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula boilercoffee.com  în orice moment, fără să vă anunțăm.

Sunteți de acord că folosirea sau imposibilitatea de utilizare a boilercoffee.com se face pe cont propriu. boilercoffee.com și toate produsele și serviciile livrate prin intermediul boilercoffee.com  sunt (cu excepția faptului în care ne-a declarat în mod expres) furnizate "ca atare" și "disponibile" pentru utilizarea dvs., fără nici o reprezentare, garanție sau condiție de orice fel, fie ea explicită sau implicită, inclusiv toate garanțiile implicite sau condițiile de comercializare, calitatea comercială, adecvarea pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și non-infringement.

În niciun caz MILK AND COFFEE SRL  , directorii noștri, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau furnizorii de licențe nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice incident direct, indirect, incidental, sau daune secundare de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profiturile pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delictuală (inclusiv neglijență) utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul boilercoffee.com sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a boilercoffee.com sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau daună de orice natură survenită ca urmare a utilizăriiboilercoffee.com sau a oricărui conținut (sau produs) încărcat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul lboilercoffee.com, chiar dacă este sfătuit cu privire la posibilitatea acestuia. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții răspunderea noastră este limitată la limita maximă permisă de lege.


SECȚIUNEA 15 - INDEMNIFICARE

Vă angajați să despăgubiți, să apărați și să păstrați nevinovat MILK AND COFFEE SRL , firma-mamă, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, nevinovat față de orice cerere, incluzînd taxe ale avocaților făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni și Condiții sau a documentelor pe care le încorporează prin referință sau prin încalcarea oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 16 - DIVIZIBILITATE

În cazul în care o prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată ilegală, nulă sau inaplicabilă, o astfel de prevedere va fi totuși executorie în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea inoperabilă va fi considerată separată de acești Termeni ai bo, această determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror altor dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 17 - REZILIEREA

Obligațiile părților, suportate înainte de data rezilierii, vor ramâne în vigoare în momentul rezilierii prezentului acord în toate scopurile.

Acești Termeni de Utilizare sunt valabili numai dacă și până la terminarea fie de dvs., fie de noi. Puteți să eliminați acești Termeni și Condiții în orice moment anunțând că nu mai doriți să utilizați serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, în opinia noastră, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat să respectați orice termen sau prevedere din acești Termeni și Condiții, putem, de asemenea, să reziliem acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la data încetării; și/ sau, în consecință, vă putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 18 - ÎNTREGUL ACORD 

Nerespectarea de catre noi de a exercita orice drept sau prevedere a acestor Termeni și Condiții nu constituie o renunțare la acest drept sau prevedere.


Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau în legatura cu boilercoffee.com constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a boilercoffee.com, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau curente, fie orale sau scrise, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, versiuni anterioare ale Termenilor și Condițiilor).

Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și Condiții nu vor fi făcute împotriva părții care redactează.

SECȚIUNEA 19 - LEGEA APLICABILĂ 

Acești Termeni de Utilizare și orice acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECTIUNEA 20 - SCHIMBĂRI ADUSE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor din aceasta pagină.

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, să modificăm sau să înlocuim orice parte a acestor Termeni și Condiții prin postarea actualizărilor și modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru în urma postării oricărei modificări a acestor Termeni și Condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 21 - INFORMAȚII DE CONTACT
Întrebările despre Termeni și Condiții pot fi trimise la adresa hello@boilercoffee.com