POLITICA DE RETUR 

1. MILK AND COFFEE SRL vine în sprijinul dumneavoastră şi urmăreşte să satisfacă solicitările legitime şi fundamentate ale acestora pentru anularea ori modificarea Comenzii plasate. Dacă produsul nu este în conformitate cu aspectul și specificațiile de pe site (metodă de măcinare, origine cafea, etc) vă rugăm să ne contactați la hello@boilercoffee.com sau prin mesaj pe rețelele de socializare. Vom răspunde prompt solicitărilor încercând să găsim o soluție. În cazul în care produsul nu corespunde specificațiilor și nu poate fi înlocuit cu un altul disponibil în stoc se va returna contravaloarea în cont în termen de 14 zile 

Lipsa dreptului de retragere 

2. Având în vedere natura Serviciilor prestate de MILK AND COFFEE SRL  precum şi a Produselor furnizate, Clienţii nu beneficiază de un drept de retragere, în sensul legii, în legătură cu Comenzile plasate.

3. Astfel, în măsura în care o Comandă lansată nu a fost încă acceptată de MILK AND COFFEE SRL  până la momentul în care Clientul va solicita modificarea ori anularea Comenzii în cauză, Clientul poate solicita anularea şi / sau modificarea Comenzii fără penalităţi. Într-o atare situaţie, Clientul este obligat să expediați către MILK AND COFFEE SRL  un e-mail cu privire la modificarea / anularea Comenzii, pe adresa hello@boilercoffee.com, menţionând în mod obligatoriu numărul comenzii în subiectul mesajului electronic. MILK AND COFFEE SRL  va comunica către dumneavoastră confirmarea noastră în sensul modificării / anulării Comenzii respective. Dacă a fost efectuată o plată a preţului Comenzii anulate, MILK AND COFFEE SRL  va dispune returnarea preţului (pe coordonatele de plată ale contului bancar din care a fost efectuată plata) în maxim 24 ore de la data confirmării anulării comenzii. Dacă a fost efectuată o plată a preţului Comenzii supusă modificării, MILK AND COFFEE SRL  va păstra suma de bani achitată în contul preţului noii Comenzi. În măsura în care există o diferență de preţ de returnat Clientului, MILK AND COFFEE SRL  va dispune returnarea preţului (pe coordonatele de plată ale contului bancar din care a fost efectuată plata) în maxim 24 ore de la data confirmării modificării comenzii. Clientul este obligat să achite orice diferenţă de preţ pentru noua Comandă modificată, în termen de maxim 24 ore de la data modificării Comenzii. Comanda astfel modificată nu mai poate fi supusă unui nou proces de modificare, la solicitarea Clientului.

4. Ca regulă generală, din raţiuni de ordin practic, derivând din natura Produselor furnizate în executarea Comenzilor, Societatea nu poate accepta modificarea ori anularea Comenzilor care au fost acceptate. Totuşi, în măsura în care există motive obiective pentru care Clientul doreşte să modifice ori să anuleze o Comandă acceptată, acesta este rugat să contacteze MILK & COFFEE SRL pentru a identifica posibilele remedii. MILK & COFFEE SRL va informa în scris pe Client de acceptul în sensul modificării ori anulării unei astfel de Comenzi acceptate.

5. MILK & COFFEE SRL are dreptul de a refuza oricând solicitările pentru modificarea sau anularea Comenzilor acceptate, înaintate cu mai puţin de 1 zi lucrătoare anterior datei la care Produsele urmau a fi livrate, fără să fie nevoie de indicarea vreunui motiv obiectiv, separat de existenţa dreptului în cauză conform Documentului, şi fără returnarea preţului ori plata vreunei alte sume de bani cu titlul de despăgubire.