Livrare si plata

Livrarea produselor
Transportul este gratuit pentru comenzile peste 200 lei sau 18 lei pentru comenzile cu o valoare mai mică.
Expedierea produselor se face prin curier rapid (Fan Courier).
Vei primi coletul în aproximativ 2-5 zile lucrătoare. Dacă te grăbești foarte tare, contactează-ne și încercăm să găsim soluții.

Există și opțiunea de ridicare personală a comenzii în fiecare zi (luni - vineri) între orele 09- 17 de la Boiler Coffee Shop (Str. Inginer Slăniceanu Nicolae nr 1). Dacă vrei să optezi pentru această modalitate TE RUGĂM SĂ NE TRIMIȚI UN MESAJ ÎN PREALABIL, în secțiunea contact a site-ului sau în mesaj privat pe rețelele de socializare. 


Plata
Poți plăti prin card online sau transfer bancar, alege metoda de plată după ce ai plasat comanda.

Card
Plata se face în mod securizat 3D Secure prin mobilpay (netopia). Carduri acceptate: Visa și Mastercard.

Netopia


Transfer bancar
Plata prin transfer bancar se face în urma confirmării online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății. Termenul pentru plata transferului este de maxim 3 zile (confirmarea plății de către banca noastră). Comenzile care nu se încadrează în termen vor fi anulate. Detaliile pentru plata prin transfer bancar sunt: Milk and Coffee SRL, cu sediul în Bucuresti, sect.6, Drumul Taberei,nr.87,bl.T59,sc.1,et.10,ap.65, CUI 42527279, IBAN RO64BTRLRONCRT0551314301. Pentru această variantă, vă rugăm să menționați NUMELE COMPLET și conținutul comenzii. Vă rugăm de asemenea să ne trimiteți un mesaj în secțiunea CONTACT sau pe rețelele de socializare cu confirmarea plății.

Reclamații
Pentru orice problemă legată de conținutul coletului, te rugăm să ne contactezi în maxim 2 zile de la primire. Te asigurăm că ne vom da silința pentru a soluționa orice inconvenient, atât timp cât ne stă în putere.