Salut și bine te-am găsit!

Sau mai bine zis CIAO A TUTTI. Pentru că dacă ai trecut pe la cafea la Boiler Piața Muncii l-ai auzit pe Paul, pe Radu sau pe Alexandra salutând așa și apoi trecând la următoarea cea mai importantă întrebare: ce vă pregătim azi? Boiler Coffee Shop a luat naștere în 2015, din pasiunea lui PAUL pentru cafea de specialitate, pasiune alimentată de vreo 10 ani de pus pe picioare o școală de cafea (prima din București), câteva campionate de cafea (care au rezultat în niște premii), consultanță și muuultă (foarte multă) cafea băută. Dar totul s-a întregit când a venit la bord și RADU, exploratorul (pentru că îi place, pe bune, să exploreze, are răbdare să testeze și să pună în practică idei) și RĂZVAN - investitor, chief financial officer (noi în spunem și ”îngerul”, prietenii știu de ce). 

Momentan ne găsiți fizic la Piața Muncii, la BOILER MILK & COFFEE, un loc mic în care am investit multă încredere pentru că este în #cartier și aproape de oameni care locuiesc în cartier și ne place să credem că Bucureștiul are nevoie de MAI ALES de astfel de locuri care să-l alimenteze cu energie bune. Nu doar în centru este loc de cafea de specialitate!  

Apoi a venit la viață boilercoffee.com, magazinul digital, locul în care ne punem în practică ideile. Tot ce găsiți aici este o selecție de cafea de specialitate internațională dar și locală, sunt cafelele pe care noi le-am testat și ne-au plăcut. Sunt cafele și alte produse de specialitate (ciocolată, cacao și nu numai), create de oameni talentați și pasionați de gastronomie și cafea. Ne dorim să ajungă la VOI ACASĂ ca să puteți descoperi un univers de GUST absolut fascinant. 

Mulțumim și CIAO A TUTTI!

Echipa 

 

Paul Ungureanu - co-owner Boiler Milk & Coffee, BARISTA. Espresso, espresso, espresso (când nu bea sau când nu trage shoturi de espresso îl găsiți plănuind următoarea poveste bună - legată de cafea)

 

Radu Solo - co-owner Boiler Milk & Coffee, BARISTA. Filtru și slow coffee. Când nu face asta îl găsiți meșterind alte lucruri și aventuri gastronomice)

 

Răzvan Gabriel Popa - co-owner Boiler Milk & Coffee. Precizie și Customer Care. Inginerit, măsurat și planificat. Da, și în CAFEA e vorba de calcul și precizie. 

 

Alexandra Gheorghe - BARISTA. Good mood și cafea bună. Sigur o știi pe Alexandra dacă ai băut cafea de la ea măcar o dată. 

 

Daniela Ungureanu - MK & COMMUNICATION MANAGER. Cuvinte, multe cuvinte (chiar și aceste cuvinte sunt scrise de ea, la fel și toate celelalte texte de pe social media și alte canale de comunicare). Ea orchestreaza întreaga rețea de comunicare BOILER COFFEE, coordonează conținutul și strategia comunicării. Insta, Facebook, site, tot ce este și ce va mai fi!